Domaranmälan till Örebrocupen Innebandy 2022

DOMARANMÄLAN/INTRESSEANMÄLAN TILL ATT DÖMA ÖREBROCUPEN I INNEBANDY 9-11 APRIL 2021

Här finns domaranmälan/intresseanmälan att fylla i om ni som domarpar är intresserade att döma Örebrocupen 9-11 april 2021.
På grund av pandemin med coronaviruset covid-19 så vet vi inte säkert om Örebrocupen i innebandy kommer att spelas under våren 2021. Men vi hoppas på det bästa att läget blir bättre och att restriktionerna mildras och vi kan genomföra Örebrocupen i någon form.
Kan bli så att cupen spelas, men utan publik så som det var i september när den spelades i ett mindre format med en tredjedel med lag mot normalt. Vi utgår från att den blir av, men vi vet inte just nu hur många lag som kommer att anmäla sig.
Så vi söker nu domare till Örebrocupen den 9-11 april.

Örebro/Västmanlandsdomare prioriteras i första hand att bli uttagna och döma. Men även domare från andra distrikt kan skicka in en intresseanmälan för att eventuellt få döma.
Vissa restriktioner kommer säkert att råda under cupen även denna gång. Vi återkommer med mer information om dessa.

Viktiga datum:
8 februari - Anmälan öppnar
17 mars - Anmälan stänger. Uttagningar sker även löpande under anmälningstiden.
24 mars senast - Beslut om vilka som dömer.
4 april – Domarschemat senast klart. Vi hoppas på tidigare!
9 april - Cupstart
11 april – Cupslut! Lämna domarkvittenser till domaransvarig i Idrottshuset!
14 april senast - Inlämning av sena kvittenser skickas till domaransvarig på domareorebrocupen@gmail.com
30 april – Sista/senaste dagen för arrangör att betala ut arvode. Kan komma tidigare.

Allmän information:
Fyll i formuläret nedan! Bankinformation är viktig så att vi har den från början. Det hjälper oss att kunna betala arvodet eventuellt en kortare tid efter utförd cup.

Bocka i vad du dömer som högst i seriespelet i ditt distrikt. Även vem du vill döma med.

Logi: Om du behöver logi så kryssar ni i rutan.

Tryck sist på "Skicka in anmälan"

Logga in i Cupmanager som domare.
Här kan du bestämma vilken person som ni vill döma tillsammans med MEN den personen måste först ha anmält sig, annars kommer inte personens namn upp när du ska skriva namnet i rutan. När man är inloggad kan man redigera informationen eller meddela oss.
Det är även här man ser schemat så det är viktigt att ni kommer ihåg koden.

Det som ingår under helgen Alla måltider Logi (till er som behöver, sängar och/madrasser i Örebro SK U klubbstuga). Fikabiljetter får ni på plats av hallansvarig. Tre fikabiljetter per domare om cupen har möjlighet att ha kiosker, annars utgår dessa inte. Måltider lunch och middag äts på närmsta skola som cupen har öppet för lag. Men under rådande omständigheter med pandemin blir det troligtvis så att lunch och middag serveras i matlådor som hämtas i Idrottshuset. Frukost i klubbstugan!

Ersättning Domararvodet är enligt Svensk Innebandyförbunds tariffer.
200 kr/match (2x15 min.) för förenings/distrikts/förbundsdomare
Milersättning Ni får ta ut reseersättning på 18,50 kr/milen om ni bor i en annan ort, men bara tur och retur och vi har satt en maxgräns på 750 kr/PAR. Så för långväga domare är det viktigt att ni samåker till Örebro. Vi betalar ingen reseersättning för transporter inom Örebro! Domaransvarig är Berndt Svärd och ni når honom på domareorebrocupen@gmail.com om ni har några funderingar!

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.


Annat


Avtal

Läs igenom avtalet, och godkänn det sedan nedan. Detta krävs att du godkänner för att du skall kunna gå vidare med din anmälan.

Läs igenom avtalet, och godkänn det sedan nedan. Detta krävs att du godkänner för att du skall kunna gå vidare med din anmälan.
All förtäring av alkohol är förbjuden. Vi förtäring av alkohol blir man direkt hemskickad och man är inte välkommen tillbaka.

Ni har ansvar för ert schema och ni ansvarar för att hålla koll på det och komma i tid till era matcher. Förbrukas detta kan åtgärder vidtas.

Ni har ansvar att meddela om ni kommer att vara borta någon dag. Detta måste vara meddelat 5 veckor före cupstart. Annars blir man borttagen om man inte har giltiga skäl.

Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.