Incheckning sker på skolan från 17:30-22:30 på fredag och 08:00-framåt på lördag för lag som övernattar. Lagen behöver inte checka in till tävlingsledningen vid ankomst till cupen.

Innan ni åker till cupen ska ni skriva ut två (2) exemplar av deltagarförteckningen  som ska fyllas i med vilka som övernattar i skolan för laget. Ett exemplar kommer finnas på skolan och ett exemplar kommer hämtas upp av tävlingsledningen. Deltagarförteckningen är ett krav från brandkåren för att få ha övernattande lag på skola.

Vid ankomst till skola ska ni tas emot av våra ideella skolvärdar som visar er vart ni ska bo och skriver på vårt sovsalskontrakt, kontraktet ska även signeras efter kontroll av salen som ni har bott i när ni åker ifrån skolan. Kom ihåg att ta foton av klassrummet när ni kommer dit så att ni kommer ihåg vart alla bord och stolar ska stå. Utcheckning från skolan måste ske senast 14:00 för att den ideella personalen ska hinna städa skolan i tid.

Alla lag äter frukost på skolan eller hotellet som man bor på. På lagsidan på Cup Manager kan den ansvarige för laget se vart laget kommer äta sin lunch och middag.

Adresser till varje skola:

Adolfsbergsskolan, Halltorpsvägen 11-13

Almby skola, Kyrkoherdegatan 7

Engelbrektsskolan, Wadköpingsvägen 17

Mellringeskolan, Mellringevägen 120C

Navets skola, Loftbodsgatan 1

Rostaskolan, Otto E Andersens Gata 7

Rudbecksgymnasiet, Kungsgatan 31

Tybblelundsskolan, Tybblelundsvägen 3