Under Örebrocupen Innebandy strävar vi efter att erbjuda så många lag som möjligt så nära avstånd som möjligt till våra arenor.

Vi strävar även efter att kunna servera mat på så många skolor som möjligt med så god närhet till hallarna som möjligt. 

Vi rekommenderar att alla lag har egna transportmöjligheter planerade i det fall att laget behöver biltransport för att kunna ta sig mellan boende och hallar. 

För lag som spelar i Lindesberg finns det skolboende i Lindesberg med en kvarts promenad till hallen. 

När vi ska anordna övernattning i skolor behöver samtliga övernattande lag fylla i en deltagarförteckning som vi lämnar över till räddningspersonal vid behov. Deltagarförteckningen laddar ni ner här och mejlar till event@oskungdom.se senast 10/4. Har ett lag missat att mejla den senast den 10/4 kommer laget behöva fylla i två papperskopior på plats i skolan innan de får tillgång till skolboendet. 

Incheckning gör ni på den skola ni blivit tilldelade boende på. Tidigast 18:30 kan vi släppa in lag. I samband med incheckningen ska ni fylla i ett sovsalskontrakt som ni får av vår skolchef innan ni får tillgång till er sal. Dokumentera på förhand hur salen ser ut, när ni lämnar på söndag ska salen vara återställd med möbler på samma plats som när ni kom. 

Samtliga lag måste vara ute senast 14:00 ur skolorna på söndag för att vi ska kunna städa klart skolan i tid innan vi ska lämna tillbaka den till verksamheten.