Matsedel
Frukost: Hård och mjukt bröd, smör, ost, kalkon, gröt, yoghurt, flingor, müsli, mjölk
Middag fredag: Korvstroganoff med ris
Lunch lördag: Köttfärssås med spaghetti
Middag lördag: Kycklinggryta med ris
Lunch söndag: Köttbullar med pasta
Till varje måltid ingår sallad , kaffe och vatten.
TIDER FÖR MAT
Fredag Middag 18.30-21:00
Lördag Frukost 06.15-09.00
Lördag Lunch 10:45-14.30
Lördag Middag 17.30-21.00
Söndag Frukost 06.15-09.00
Söndag Lunch 10.45-14.00
Alla lag äter frukost på skolan eller hotellet som man bor på. På lagsidan på Cup Manager kan den ansvarige för laget se vart laget kommer äta sin lunch och middag senast onsdag 27/3.
SPECIALKOST
Örebrocupen innebandy serverar alltid fläskfri mat, däremot måste specialkost såsom laktos, gluten, vegetarian eller andra allergier registreras. Detta görs i Cup Manager.
Senast den 31:e mars ska all specialkost vara registrerad i Cup Manager för att kunna garantera att alla behov uppfylls.