SPECIALKOST
Örebrocupen innebandy serverar alltid fläskfri mat, däremot måste specialkost såsom laktos, gluten, vegetarian eller andra allergier registreras. Detta görs i Cup Manager.
Senast den 31:e mars ska all specialkost vara registrerad i Cup Manager för att kunna garantera att alla behov uppfylls.
ALLERGIER
På grund av att det finns deltagare med nötallergi är all mat som serveras i skolorna nöt-, jordnöts- och mandelfria.
MATSEDEL
Frukost: Hård och mjukt bröd, smör, mjölk, ost, kalkon, gröt, yoghurt, flingor, müssli
Middag fredag: Korvstroganoff med ris, salladsbuffé
Lunch lördag: Köttfärssås och spaghetti, salladsbuffé
Middag lördag: Kycklinggryta och ris, salladsbuffé
Lunch söndag: Pasta och köttbullar, ketchup, salladsbuffé
TIDER FÖR MAT
Fredag middag: 18:30-21:00
Lördag frukost: 06:15-09:00
Lördag lunch: 10:45-15:00
Lördag middag: 17:30-21:00
Söndag frukost: 06:15-09:00
Söndag lunch: 10:45-14:00
Alla lag äter frukost på skolan eller hotellet som man bor på. På lagsidan på Cup Manager kan den ansvarige för laget se vart laget kommer äta sin lunch och middag senast onsdag 27/3.