Matsedel

Frukost: Hård och mjukt bröd, smör, ost, kalkon, gröt, yoghurt, flingor, müsli, mjölk

Middag fredag: Korvstroganoff med ris 

Lunch lördag: Köttfärssås med spaghetti 

Middag lördag: Kycklinggryta med ris 

Lunch söndag: Köttbullar med pasta

Till varje måltid ingår sallad , kaffe och vatten.

TIDER FÖR MAT

Fredag Middag 18.30-21:00

Lördag Frukost 06.15-09.00

Lördag Lunch 10:45-14.30

Lördag Middag 17.30-21.00

Söndag Frukost 06.15-09.00

Söndag Lunch 10.45-14.00

Alla lag äter frukost på skolan eller hotellet som man bor på. På lagsidan på Cup Manager kan den ansvarige för laget se vart laget kommer äta sin lunch och middag senast onsdag 27/3.

SPECIALKOST

Örebrocupen innebandy serverar alltid fläskfri mat, däremot måste specialkost såsom laktos, gluten, vegetarian eller andra allergier registreras. Detta görs i Cup Manager.

Senast den 31:e mars ska all specialkost vara registrerad i Cup Manager för att kunna garantera att alla behov uppfylls.