Förutom att spela Örebrocupen Innebandy kan du exempelvis göra ett besök på Sörbybacken, Jumpyard eller Gustavsvik?

JumpYard finns på Aspholmen i Örebro.  I trampolinparken kan du hoppa från trampolin till trampolin eller utmana höjdskräcken på den nya klättringsformen Clip ‘N Climb och se din lagkamrat susa förbi över ditt huvud i vår fartfyllda SkyRider högt upp i luften! Extra bra priser kommer erbjudas under cupen!

Sörbybacken erbjuder höghöjdsbana, zipline, paintball, fotbollsgolf, mångkamp och hinderbana mm, men om du inte vill boka det är det fin natur och prova gärna den populära Sörbytrappan.

Gustavsvik - det stora äventyrsbadet Lost City med  sex stora vattenrutschkanor. Testa till exempel Hurricane eller Vildfors som rusar ner mot den största bassängen med vågmaskin.

Och vill du istället inte missa någon match på cupen, skaffa ett All Access-pass med Solidsport.

MAX har erbjudanden för alla som är med i Örebrocupen Innebandy. Visa upp ditt armband i kassan så får du rabatt och har du inget armband, så finns det rabattkuponger i Idrottshuset med 10 kr rabatt på valfritt mål (begränsat antal). MAX finns i Behrn Arena ( i närheten av Idrottshuset), Lillån, Marieberg och Eurostop. Passa gärna på att ladda ner appen.